Despre cum a fost la atelierul de dulciuri raw vegan

atelier

In Evenimente/Targuri by Alina Stan3 Comments

Dupa cum deja stiti, weekend-ul trecut, pe 11 iunie, am organizat un atelier de dulciuri raw vegan. Scopul atelierului a fost sa impartasesc cunostiintele mele in ceea ce priveste pregatirea deserturilor raw vegan, participantilor la atelier.

Am avut bucuria, ca atelierul sa fie sustinut de Solaris-Belsug din natura, care a pregatit si cateva surprize pentru participanti si Deboraw care ne-a indulcit cu miere delicioasa.

atelier-dulciuri-raw

M-a bucurat mult faptul ca au fost multe solicitari, insa din pacate locurile au fost limitate. Prin urmare mai urmeaza un atelier 😉

Cu ocazia atelierului, am avut norocul sa cunosc o parte dintre oamenii pe care ii stiam doar din mediul online. Este atat de frumos sa-ti faci noi prieteni!

Participantii la atelier au fost persoane care isi doresc sa duca o viata echilibrata, fiind dornici sa-si insuseasca noi cunostiinte.

atelier-dulciuri-raw

Pe parcurul atelierului am pregatit 2 torturi, unul cu fructe (afine, zmeura si capsuni) si unul cu ciocolata cu nuci si cardamon. Sincer, ambele torturi au incantat papilele gustative ale participantilor 🙂

atelier

Ceea ce pot sa spun, este ca Thermomix si-a facut treaba ca la carte, motiv pentru care a fost laudat si apreciat. Am obtinut creme fine, pline de culoare si savoare.

atelier

Daca vrei sa te convingi sau pur si simplu vrei sa participi la o demonstratie pentru a vedea cum se descurca Thermomix in bucatarie, poti completa acest formular si te voi contacta in cel mai scurt timp 🙂

atelier

Cu ajutorul participantilor la atelier, am cumparat produse alimentare pentru cantina sociala din satul Lada, com. Tatarastii de Jos, jud. Teleorman, cantina care ofera o masa calda copiilor nevoiasi.

Multumesc lui Marius Dragne Photography pentru pozele minunate, fara de care nu as fi putut sa va arat atmosfera calda si primitoare de la atelier. Mai multe poze de la atelier gasiti in sectiunea Albume, de pe pagina de Facebook Arome de Poveste.

Pe curand!

DSC_0236_with_logoDSC_0237_with_logo

DSC_0037_with_logoDSC_0085_with_logo

Comments

 1. Cristina Chira

  Buna Alina,

  felicitari pentru eveniment ! Cand mai pregatesti ateliere? as vrea sa ma inscriu de acuma !!

  1. Author
   Alina Stan

   Buna Cristina, initial mi-am propus pentru iulie insa nu mai am timp, asa ca ma gandeam sa mai tin un atelier undeva in weekendul 20 sau 27 august. Te trec pe lista sa te am in vedere cand anunt atelierul, OK?
   Weekend frumos!

 2. Pingback: Inghetata de capsuni cu glazura de ciocolata - Arome de poveste

Leave a Comment