


Author:
Ingredients
- ulei masline
- 3 fire usturoi verde, tocat
- 400 gr spanac congelat
- sare neiodata, dupa gust
- 250 gr ricotta sau urda
- 1/2 lingurita nucsoara (sau dupa gust)
- 15 bucati cannelloni
- 120 gr mozzarella data pe razatoarea mare (pentru presarat deasupra)
- Pentru sos:
- 550 ml bulion rosii facut in casa
- sare neiodata, dupa gust
- 1-2 fire de usturoi verde, tocat
- busuioc proaspat dupa gust
Instructions
- Intr-un wok de ceramica am pus ulei de masline si usturoiul tocat si am lasat 30-40 secunde.
- Am adaugat spanacul decongelat si putin scurs, sare, ricotta si nucsoara. Am amestecat si am lasat pe foc 2 minute.
- Gata cu compozitia pentru cannelloni.
- Este bine sa lasati aceasta compozitie la racit. Daca o folositi fierbine, rulourile de cannelloni vor crapa.
- In acest timp am facut sosul. Am dat in clocot bulionul de rosii, am adaugat sare, usturoi si busuioc.
- Ne intoarcem la compozita cu spanac si rulouri cannelloni. Pentru umplere, am folosit un pos.
- Intr-o tava de ceramica (28 cm x 22 cm ) am asezat rulourile umplute si am pus peste ele sosul.
- Am introdus tava in cuptorul preincalzit pentru o perioada de 20-25 minute la o temperatura de 180 grade celsius.
- Am scos tava, am presarat mozzarella si am dat din nou la cuptor pentru inca aproximativ 15 minute.
Pofta buna!

Cum se face bulionul de rosii? Merci
Se trec rosiile prin masina de rosii iar apoi se fierbe 🙂