Crema de branza cu leurda

Crema de branza cu leurda

In Aperitive/Gustari, Mic dejun, Retete fara gluten, Retete ovo-lacto-vegetariene, Retete sarate by Alina Stan5 Comments

Cu doar cateva frunze de leurda putem face o pasta de branza grozava, perfecta pentru mic dejun sau pentru gustare.

Avem nevoie doar de branza, iaurt/smantana, cateva frunze de leurda, sare si un blender vertical.

Atat branza proaspata cat si smantana am cumparat-o de la taranii/sibienii din piata.

Crema de branza cu leurda

Crema de branza cu leurda
 
Autor:
Ingrediente
  • 200 gr branza proaspata de vaci
  • 3 linguri de smantana (poate fi inlocuita cu iaurt)
  • 5-6 frunze leurda sau dupa gust
  • sare dupa gust
Click pe ingredintele verzi pentru a le cumpara!
Instructiuni
  1. Am pus branza, smantana, sarea si leurda (fara nervuri) in castron si am pasat totul cu blenderul vertical.
  2. Am intins compozitia pe felii de paine din secara, am taiat cateva ridichi si gataaaa!
  3. Mai simplu de atat, nici ca se putea!

 

Pentru a fi la curent cu articolele si retetele publicate pe Arome de Povestete poti abona, scriind adresa ta de email in casuta de pe blog, pe care o gasesti in bara laterala din dreapta Pentru ca aceasta sa fie activa si sa primesti noutatile pe mail, trebuie sa confirmi abonarea primita pe mail!

Daca ai gasit informatii utile sau ti-a placut reteta, poti distribui  si prietenilor tai!

Nu uita sa vizitezi si pagina de Facebook a site-ului, Instagram si Pinterest.

 Ajutorul meu in bucatarie este Thermomix. Daca doresti sa participi la o demonstratie, completeaza acest formular si te voi contacta de indata.

Daca ti-a placut aceasta reteta, nu ezita sa-i acorzi 5 stelute in chenarul de mai jos (apasati pe ultima steluta) :)

Sumar
Numele Retetei
Crema de branza cu leurda
Publicata pe
Nota medie
5 Based on 1 Review(s)
THERMOMIX

Comments

    1. Arome de poveste

      Da, stiu, ca am luat si eu plasa de vreo 2 ori cu “sibienii” cand i-am schimbat.
      Acestia de la care cumpar, zic eu ca sunt ok; cumpar de la ei de vreo 5 ani.
      Oricum, multumesc pentru pont. O sursa in plus pentru comparatie nu strica niciodata. Ii vom proba :)
      Alina

  1. Alexandra

    Alina, crede-ma, la nimic nu poftesc asa cum poftesc la bucatele tale! Ieri am facut primul meu tort raw, cu nuci, menta, roscove si alte chestii. S-a mancat instant! :) Te pup si multa inspiratie si spor in continuare.
    P.S. Te-ai gandit sa pui de o afacere cu creatiile tale? La cata pasiune pui, ar iesi ceva! :)

    1. Arome de poveste

      Buna Alexandra, multumesc pentru aprecieri si incurajari.
      M-am gandit si la o afacere, insa in momentul de fata, timpul e destul de limitat, copiii ocupand o mare parte din el :)
      As vrea ca la un moment dat sa am propria mea afacere, facuta cu drag si placere.
      Pe curand, Alina

Leave a Comment

Da-i o nota retetei: