



Pentru 80 bucati de ciocolata am folosit:
- 200 ml ulei de cocos bio, topit
- 200 ml unt de cacao bio, topit
- 120 gr cacao bio
- 50 gr nuca, maruntita
- 50 gr fistic, maruntit
- 2 lingurite scortisoara pudra bio
- 1 lingurita cardamon pudra bio
- un varf de cutit sare Himalaya
- 4-5 linguri sirop agave/sirop artar (sau dupa gust)
Iata cum am procedat: am topit uleiul de cocos si untul de cacao la bain-marie si le-am pus intr-un castron.
Am adaugat cacao, fistic, nuca maruntita, scortisoara si cardamon.
Dupa ce am amestecat totul, am pus sarea si mierea, amestecand din nou.
Am uns formele de silicon cu ulei de cocos si le-am umplut cu ciocolata, iar apoi le-am pus la congelator pentu 30 minute.
Gaaataaaa! Nici nu am apucat sa scot prima tura de ciocolata, ca cei mici erau deja prezenti 🙂
Ciocolata se va pastra in frigider, asta in masura in care aveti de pastrat 😉
Un 8 Martie plin de caldura si zambet!
Arome de răsfăț! Primesc cu drag urările și vă transmit la rândul meu toate gândurile bune! La mulți ani!
Multumesc! La multi ani!
La multi ani Alina, sa fii rasfatata mult azi! Felicitari pentru bombonele 🙂
Multumesc si La multi ani si tie!
minunate!
Multumesc!
Arata ca de poveste!
Multumesc 🙂
Alina, nu te supăra, dar ești minunată! 🙂 Întotdeauna mi-au plăcut înghețata și ciocolata cu fistic. Mai ții minte? “Fistic, cacao, vaniiil’…” 🙂
Cum sa nu? Imi amintesc perfect 🙂
Cum sa nu? Imi amintesc perfect 🙂
Minunate rețete!
Va multumesc!