Consumul de sucuri naturale presate la rece

sucuri-vagonul-cu-sucuri

In Bauturi, Recenzii, Smoothies / Sucuri, UTILE by Alina Stan1 Comment

 

vagonul-cu-sucuri

 

Fructele au o vibratie inalta, contin multi nutrienti si sunt alcaline. Ele ne ofera energia de care avem nevoie, fiind principala sursa de vitamine. Avand  un continut mare de apa si glucide  cu molecula mica, fructele se digera usor.

Este important sa includem in meniul zilnic o varietate de fructe si legume tocmai pentru a-i administra organismului toti nutrientii de care are nevoie.

Legumele si fructele ne ofera energie si vitalitate, cresc imunitatea organismului, ofera claritate mintii si o putere mai mare de concentrare. Copiii trebuie obisnuiti de mici sa manance fructe si legume, astfel incat atunci cand cresc, sa aiba obiceiuri sanatoase. Chiar daca uneori copii refuza fructele, este de datoria noastra ca si parinti sa le explicam beneficiile consumului de fructe, sucuri de fructe si sa fim un exemplu personal.

In acest sens, campania #AlegSanatatea vine in ajutorul oamenilor, informandu-i despre beneficiile sucurilor presate la rece si al consumului zilnic de fucte si legume. Campania doreste ca oamenii sa inteleaga  importanta unei alimentatii sanatoase si sa consume sucuri naturale din fructe si legume, in locul celor acidulate, pline de coloranti si conservanti.

vagonul-cu-sucuri

 

Putem obtine sucuri proaspete  prin centrifugare sau presate la rece. Diferentele intre cele doua metode sunt ca de la cer la pamant, in ceea ce priveste aspectul sucului, gustul sau durata de oxidare si continutul de enzime si vitamine.

Sucurile obtinute la un un storcator centrifugal se oxideaza foarte repede, o parte din enzimele esentiale sunt distruse de caldura generata in timpul stoarcerii, iar gustul, culoarea si consistenta sucului sunt alterate.

Sucurile naturale presate la rece  au un nivel ridicat din punct de vedere nutritiv, sucul nu are spuma si permit o absortie mai buna a nutrientilor si prelungeste timpul de pastrare.

Pentru sucuri naturale proaspete, nepasteurizate, presate la rece cu ajutorul storcatorului Balace Life, fara conservanti si indulcitori, avem acum Vagonul cu Sucuri. Ei fac livrari in Bucuresti, la birou sau la domiciliu sau ii puteti gasi la intrarea principala in Auchan Drumul Taberei.

 Eu am ales 🙂

#AlegSanatatea

 

vagonul-cu-sucuri

Comments

  1. Carmen Carmen

    Ma intereseaza produsele prezentate care prezintă garanția că sunt benefice pentru sanatate

Leave a Comment