Drum bun 2017, sa vii cu bine 2018!
Mai este doar o zi pana la finele anului 2017 si am facut un mic rezumat cu cateva dintre evenimentele care mi-au ramas in suflet pe parcursul acestui an. Am trait o serie de provocari, atat din punct de vedere profesional cat si al vietii personale. A fost un an cu bune si cu mai putin bune, insa care in final s-au dovedit toate a fi necesare pentru a mai invata ceva.
Anul 2017 a debutat cu evenimente la care am fost invitata pentru a sustine ateliere raw vegan, cu aparitia unor retete de pe blogul meu in “10 idei de meatless monday” pe Adelicii, cu un interviu in E-cuisine depre blogul Arome de Poveste, intr-un articol pe Gourmandelle, unul dintre bloggurile mele preferate, cu “10 retete vegane pentru cina” si un articol pe Solaris Plant despre “Deliciile raw pregatite de Arome de Poveste” la atelierele pe care le organizez.
Am urmat cursul de cofetarie/patiserie la Horeca School, ocazie cu care am legat noi prietenii si am avut ocazia sa vad ce inseamna munca intr-un laborator. Motivul pentru care mi-am dorit sa particip la acest curs, a fost pentru a intelege mai bine cum si de ce combinam anumite ingrediente.
In vara aceastui an am lasat o carte ce cuprinde retete vegane si deserturi raw. “Dulce si Sarat” este rodul pasiunii mele in care am investit o bucata din sufletul meu. Oameni frumosi, dornici de o viata echilibrata au fost alaturi de mine la lansarea cartii.
Daca doresti sa comanzi aceasta carte, inca o mai poti face completand acest formular.
De asemenea am lansat “Arome de Poveste-magazin online”, de unde poti achizitiona produse pentru o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Comenzile de minim 100 lei beneficiaza de transport gratuit 😉 Ce zici?
Am organizat peste 25 de ateliere pentru adulti, pregatind impreuna torturi si mini torturi raw vegan. Participantii au avut ocazia sa lucreze direct, in echipe de cate 3 persoane, fiecare echipa utilizand robotul Thermomix. Preparatele pregatite, ornate dupa gustul si talentul fiecaruia au putut fi luate acasa de catre participanti.
Sa nu uit, daca esti interesata de aparatul Thermomix, pe care il folosesc cu succes de mai bine de 3 ani, ma poti contacta pe adresa de email (alina@aromedepoveste.ro).
Copiii au fost rasfatati prin ateliere organizate special pentru ei, unde am pregatit impreuna ciocolata raw, inghetata sau gustari sanatoase. Insotiti de un parinte, copiii au ocazia sa socializeze si sa pregatesca impreuna ciocolata, pe care apoi o iau acasa. Cele mai frumoase ateliere sunt aici!
Daca doresti sa participi la unul dintre ateliere organizate de mine, imi poti scrie pe email (alina@aromedepoveste.ro) pentru a-ti rezerva un loc din timp.
In inchiere, doresc sa le multumesc celor care m-au sprijint de-a lungul anului: Solaris Plant, Microgreens Romania, Ki-Life, Marius Dragne si Arome de Poveste-magazin online.
Multumesc voua, celor care imi urmariti blogul si ma incurajati.
Sunt recunoscatoare pentru tot ce am realizat in anul acesta!
Va imbratisez si va doresc un 2018 cu sanatate si ganduri bune!
Cu drag, Alina!
Leave a Reply