Eveniment Smart Parents – Impactul laudelor si increderea de sine la copii

smart parents

In Evenimente/Targuri by Alina StanLeave a Comment

 

Miercuri, 4 martie, intre orele 18:30 si 20:30, Institutul Cervantes devine locul de intalnire al parintilor si specialistilor în domeniu ce vor discuta despre problemele antampinate an cresterea si dezvoltarea micutilor si cum pot fi rezolvate acestea.

Intre orele 18:30 – 20:30, Institutul Cervantes (Bd. Regina Elisabeta nr. 38) gazduieste evenimentul Smart Parents cu tema “Impactul laudelor si incredea de sine la copii”, un eveniment special gandit sa ofere parintilor posibilitatea de a adresa intrebari si de a primi raspunsuri la probleme si incercarile cu care se confrunta.

Vom discuta pe larg despre impactul pe care il are relatia cu propriul copil si felul în care este laudat, despre programul Sleeptalk – ce probleme rezolva si cum se poate face acest lucru, dar si despre stima de sine a copilului si despre tipurile de atasament cu Eugen Popa – specialist în comunicarea cu bebelusii, prescolarii si scolarii si Angela Nutu – coach, trainer si specialist în parenting.

Pe de alta parte, vom discuta în cadrul evenimentului si despre o situatie care creeaza mari dificultati parintilor: acomodarea copilului la un nou program de gradinita. Ne va vorbi despre acest aspect doamna Despina Hoinaru, Managing Partner al Die Biene Maja Kindergarteen.

In plus, o vom avea alaturi de noi si pe doamna Manuela Lupascu – medic coordonator LLLDental care ne va vorbi despre importanta igienei orale la micuti, dar si cele mai frecvente probleme stomatologice pe care le întampinam la ei.

Participantii vor fi intampinati cu un candy bar ce le vor încanta papilele gustative, dar vor participa si la o tombola cu premii surpriza. In plus, toti participantii vor primi la final cadouri speciale oferite de catre partenerii noştri de la Flormar. De asemenea, unul dintre parinti va avea ocazia sa caştige un atelier: Speak Up Kids – atelier de comunicare pentru copii. Acesta este oferit de Mr Mentorus, un club de dezvoltare personala pentru cei mici. Tot la tombola, veti putea intra în posesia unui premiu din partea companiei Avon.

De asemenea, veti avea ocazia sa asistati la un moment artistic de mare exceptie “pus în scena” de Raluca Nita – general managerul salii de fitness şi aerobic Bebgym.

Micutii sunt asteptati alaturi de parinti la evenimentele Smart Parents, un personaj de basm ii va astepta cu drag de la Clubul Disney. Impreuna cu acesta vor desena, vor face face panting, vor face animalute din baloane colorate si se vor distra de minune.

Fiind un eveniment cu inima deschisa, şi porţile noastre sunt deschie tuturor. Taxa de participare la eveniment este 15 lei/adult, iar copiii pot participa gratuit, astfel încat fiecare parinte care isi doreste sa participe sa o poata face.

Inscrierea se poate face la adresa de mail raluca.zdrobis@smartandhappychild.ro sau la numarul de telefon 0736.072.449.

Educatia copiilor este unul dintre cele mai grele „examene” dintre toate cele pe care trebuie sa le sustina parintii. Pentru ca de ei depind dezvoltarea corecta, frumoasa si armonioasa a micutilor, adultii de maine, viitorul societatii noastre. In acest context, Smartandhappychild.ro isi doreste sa fie „înteleptul” familiei tale. Mai exact, SHC se vrea a fi o unealta educationala dedicata parintilor care isi doresc sa ofere copiilor un start cat mai bun în viata, dar si un parcurs lin pana cand acestia vor ajunge adultii de maine.

Sponsorii evenimentului: LLLDental, Die Biene Maja Kindergarten, SleepTalk. Partenerii evenimentului: Institutul Cervantes, Avon, Flormar, Bebgym, Mr Mentorus, Clubul Disney, Matei Fun Club, Centrul Mini Me.

Contact pentru presa

raluca.zdrobis@smartandhappychild.ro www.smartandhappychild.ro https://www.facebook.com/Smart.and.Happy.Child/timeline

Leave a Comment