


Ingrediente:
- 3 banane coapte pasate (330 gr cantitate neta, fara coaja)
- 2 lingurite zeama lamaie
- 130 gr fulgi ovaz bio
- 20 gr stafide inmuiate (20 minute)
- 30 gr merisor
Metoda:
Bananele curatate de coaja, le-am stropit cu zeama de lamaie si le-am pasat bine cu furculita.
Am adaugat apoi fulgii de ovaz, stafidele inmuiate, merisorul si am amestecat.
Din compozitia obtinuta am luat cu o lingura si am pus in tava, pe hartie de copt.
Am introdus tava in cuptorul preincalzit si am lasat-o aproximativ 25 minute la o temperatura de 180 grade Celsius.
Mi-au iesit 13 fursecuri maricele (diametru 6 cm).
Pe curand!

Merge si cu altceva in afara de banane? Mere pasate ?
Irina, in principiu se poate si cu mere. Ideea este sa se lege compozitia. Te poti ajuta si cu o lingura de tarate psyllium sa absoarba din lichid.