Fursecuri cu banane si ovaz

In Briose/Biscuiti/Fursecuri, Desert vegan (de post), Deserturi, Mic dejun, Retete fara gluten, Retete vegane (de post) by Alina Stan2 Comments

 

Fursecuri cu banane si ovaz
Fursecuri cu banane si ovaz
 

Sunt genul de fursecuri moi, aromate si sunt perfecte pentru cei mici la scoala ūüėČ

Ingrediente:

  • 3 banane coapte pasate¬†(330 gr cantitate neta, fara coaja)
  • 2 lingurite zeama lamaie
  • 130 gr fulgi ovaz bio
  • 20 gr stafide inmuiate (20 minute)
  • 30 gr merisor

Metoda:

Bananele curatate de coaja, le-am stropit cu zeama de lamaie si le-am pasat bine cu furculita.

Am adaugat apoi fulgii de ovaz, stafidele inmuiate, merisorul si am amestecat.

Din compozitia obtinuta am luat cu o lingura si am pus in tava, pe hartie de copt.

Am introdus tava in cuptorul preincalzit si am lasat-o aproximativ 25 minute la o temperatura de 180 grade Celsius.

Mi-au iesit 13 fursecuri maricele (diametru 6 cm).

Pe curand!

Fursecuri cu banane si ovaz

THERMOMIX

Daca si tie iti place sa mananci bine si sa ai control asupra ingredientelor, insa nu vrei sa petrecei mult timp in bucatarie, atunci Thermomix este ceea ce ai nevoie. Il folosesc de 6 ani si este "Chef-ul" meu preferat.  Thermomix te ghideaza pas cu pas la fiecare reteta, garantandu-ti rezultate minunate. Gateste, toaca, mixeaza astfel incat tu sa petreci mai mult timp cu familia si prietenii.

Completeaza acest formular si te voi contacta de indata.

Cartea mea de retete, DULCE SI SARAT poate fi comandata online, aici.

Pentru a fi la curent cu articolele si retetele publicate pe Arome de Poveste, te poti abona, scriind adresa ta de email in casuta de pe blog, pe care o gasesti in bara laterala din dreapta.  Pentru ca aceasta sa fie activa si sa primesti noutatile pe mail, trebuie sa confirmi abonarea primita pe mail!

Nu uita sa vizitezi si pagina de Facebook a site-ului, Instagram si Pinterest.

Sumar
Numele Retetei
Fursecuri cu banane si ovaz
Publicata pe
Nota medie
3.5 Based on 17 Review(s)

Comments

    1. Author
      Alina Stan

      Irina, in principiu se poate si cu mere. Ideea este sa se lege compozitia. Te poti ajuta si cu o lingura de tarate psyllium sa absoarba din lichid.

Leave a Comment