

Raffaello raw vegan
Author:
Ingredients
- 100 gr caju inmuiat peste noapte
- 250 gr fulgi cocos (200 gr pentru crema + 50 gr pentru exterior)
- 50 gr crema/smantana de cocos bio
- 3 linguri miere salcam (sau sirop artar/agave dupa gust)
- 60 ml unt cacao topit
- 35 buc. migdale crude pentru interior
Instructions
- am pus caju-ul in blender si am procesat pana cand s-a transformat intr-o pasta fina.
- Am adaugat 200 gr fulgi de cocos (restul de 50 gr ii vom folosi pentru tavalit bomboanele la final), crema/smantana de cocos, mierea, untul de cacao topit si am procesat din nou pana cand a devenit o compozitie omogena.
- Din compozitia obtinuta am luat cate putin, am pus in interior cate o migdala, am facut bilute mici si le-am tavalit prin fulgii de nuca de cocos ramasi.
- Bombonelele obtinute le-am lasat pentru 2 ore in frigider pentru a se intari.
Notes
Din aceasta compozitie ies aproximativ 35 bucati.
Copiii au fost incantati atat de gust, cat si de aspect, mai ales ca si ei au participat la modelarea bombonelelor 🙂

Salut!
Unde se gasesc smantana de cocos si unt cacao?
Raluca, le poti gasi on line la preturi mai bune 🙂 Poti intra pe http://www.rawveganmall.ro si ai mai multi furnizori.
Buna, mai stii oare ce tip de blender ai folosit? Era asemanator cu un tocator? Cu al meu, ce am adaugat toata nuca de cocos, nu am reusit sa le omogenizez toate, decat cu o lingura. A fost mult prea uscat amestecul. Consistenta trebuie sa fie mai cremoasa, sau sa se simta fulgii de cocos intregi?
Mihai, la momentul respectiv foloseam un Braun cu lama in S. Dupa ce puneam caju in el si il marunteam cat putea el, interveneam si cu un Braun cu picior vertical care reusea sa faca crema de caju. Cremozitatea vine din crema de caju, crema de cocos si indulcitor. Compozitia nu trebuie sa fie uscata.