Raffaello raw vegan

Rafaello raw vegan

In Desert raw (hrana vie), Desert vegan (de post), Deserturi, Retete fara gluten, Retete raw, Retete vegane (de post) by Alina Stan4 Comments

Rafaello raw vegan
Raffaello raw vegan este un desert ispititor atat pentru copii cat si pentru parinti :)
Raffaello raw vegan
 
Autor:
Ingrediente
  • 100 gr caju inmuiat peste noapte
  • 250 gr fulgi cocos (200 gr pentru crema + 50 gr pentru exterior)
  • 50 gr crema/smantana de cocos bio
  • 3 linguri miere salcam (sau sirop artar/agave dupa gust)
  • 60 ml unt cacao topit
  • 35 buc. migdale crude pentru interior
Click pe ingredintele verzi pentru a le cumpara!
Instructiuni
  1. am pus caju-ul in blender si am procesat pana cand s-a transformat intr-o pasta fina.
  2. Am adaugat 200 gr fulgi de cocos (restul de 50 gr ii vom folosi pentru tavalit bomboanele la final), crema/smantana de cocos, mierea, untul de cacao topit si am procesat din nou pana cand a devenit o compozitie omogena.
  3. Din compozitia obtinuta am luat cate putin, am pus in interior cate o migdala, am facut bilute mici si le-am tavalit prin fulgii de nuca de cocos ramasi.
  4. Bombonelele obtinute le-am lasat pentru 2 ore in frigider pentru a se intari.
Notite
Din aceasta compozitie ies aproximativ 35 bucati.

Copiii au fost incantati atat de gust, cat si de aspect, mai ales ca si ei au participat la modelarea bombonelelor :)

Rafaello raw vegan

Pentru a fi la curent cu articolele si retetele publicate pe Arome de Povestete poti abona, scriind adresa ta de email in casuta de pe blog, pe care o gasesti in bara laterala din dreapta Pentru ca aceasta sa fie activa si sa primesti noutatile pe mail, trebuie sa confirmi abonarea primita pe mail!

Daca ai gasit informatii utile sau ti-a placut reteta, poti distribui  si prietenilor tai!

Nu uita sa vizitezi si pagina de Facebook a site-ului, Instagram si Pinterest.

 Ajutorul meu in bucatarie este Thermomix. Daca doresti sa participi la o demonstratie, completeaza acest formular si te voi contacta de indata.

Daca ti-a placut aceasta reteta, nu ezita sa-i acorzi 5 stelute in chenarul de mai jos (apasati pe ultima steluta) :)

Sumar
Numele Retetei
Raffaello raw vegan
Publicata pe
Nota medie
4 Based on 8 Review(s)
THERMOMIX

Comments

  1. Mihai

    Buna, mai stii oare ce tip de blender ai folosit? Era asemanator cu un tocator? Cu al meu, ce am adaugat toata nuca de cocos, nu am reusit sa le omogenizez toate, decat cu o lingura. A fost mult prea uscat amestecul. Consistenta trebuie sa fie mai cremoasa, sau sa se simta fulgii de cocos intregi?

    1. Author
      Alina Stan

      Mihai, la momentul respectiv foloseam un Braun cu lama in S. Dupa ce puneam caju in el si il marunteam cat putea el, interveneam si cu un Braun cu picior vertical care reusea sa faca crema de caju. Cremozitatea vine din crema de caju, crema de cocos si indulcitor. Compozitia nu trebuie sa fie uscata.

Leave a Comment

Da-i o nota retetei: