Inghetata cu capsuni si iaurt

inghetata cu capsuni si iaurt

In Deserturi, Inghetata/Sorbet, Retete fara gluten, Retete ovo-lacto-vegetariene by Alina Stan3 Comments

 Inca o inghetata dar de data aceasta am facut inghetata cu capsuni si iaurt :)
Inghetata cu capsuni si iaurt
 
Autor:
Ingrediente
  • 650 gr capsuni
  • 450 gr iaurt gras de 10%
  • 4 linguri miere de salcam
Instructiuni
  1. Am curatat capsunii de codite, i-am spalat si i-am introdus in robot.
  2. Am procesat pana cand am obtinut un piure.
  3. Peste capsuni am adaugat iaurtul, mierea si am procesat din nou.
  4. Compozitia obtinuta am pus-o in formele de inghetata si am pus la congelator cateva ore pentru a ingheta.
Notite
Au iesit 12 inghetate savuroase pe care le-am dat copiilor. Mult mai bune decat cele din comert ;)

O alta inghetata cremoasa si delicioasa cu capsuni aveti aici.

Zile frumoase s-aveti!

 

inghetata capsuni

Ajutorul meu in bucatarie este Thermomix. Thermomix este un aparat care incorporeaza functiile a 12 aparate iar gatitul devine o joaca. Rezerva-ti acum locul o demonstratie gratuita ca sa-l vezi in actiune si sa gatesti cu el simplu si delicios. Completeaza acest formular si te voi contacta de indata.

thermomix

Cartea mea de retete, DULCE SI SARAT poate fi comandata online, aici.

Pentru a fi la curent cu articolele si retetele publicate pe Arome de Povestete poti abona, scriind adresa ta de email in casuta de pe blog, pe care o gasesti in bara laterala din dreapta Pentru ca aceasta sa fie activa si sa primesti noutatile pe mail, trebuie sa confirmi abonarea primita pe mail!

Nu uita sa vizitezi si pagina de Facebook a site-ului, Instagram si Pinterest.

Sumar
Numele Retetei
Inghetata cu capsuni si iaurt
Publicata pe
Nota medie
5 Based on 1 Review(s)
THERMOMIX

Comments

  1. Patricia

    Sunt ff dragute formele de inghetata! Imi poti spune te rog de unde le-ai achizitionat?

    1. Alina Stan

      Patricia, formele sunt din silicon si le-am cumparat din Profi acum un an si jumatate.

Leave a Comment

Da-i o nota retetei: