Painea noastra cea de toate zilele … in pachetul copiilor la scoala, la birou, la picnic si acasa. Cred ca suntem cu totii de acord ca painea cea mai buna este cea facuta acasa, cu maia, insa atunci cand timpul nu-ti permite, cu siguranta vrei sa faci o alegere cel putin la fel de buna.
Ce inseamna paine buna? Adica o paine naturala care sa nu contina aditivi si conservanti. O paine care intruneste aceste calitati este painea graham Sylvester, paine care poarta numele lui Sylvester Graham.
Cine este Sylvester Graham? Sylvester Graham a fost un pastor presbiterian (1794 – 1851) si totodata un sustinator al unui mod de viata echilibrat si al vegetarianismului. El sustinea consumul de fructe si legume, fibre si cereale integrale si consumul cu moderatie al lactatelor.
Inca din 1829 Sylvester Graham a creat o paine facuta din faina integrala, fara aditivi, bogata in fibre.
Cei de la Vel Pitar continua traditia si obtin painea graham Sylvester prin macinarea bobului intreg de grau lasand tarata mare. Este o paine satioasa, cu textura bogata de fibre, 100 % naturala, nu are E-uri si aditivi iar ingredientele ei sunt: faina graham de grau, apa, gluten de garu, drojdie, melasa din sfecla de zahar, sare iodata, maia deshidratata de grau si faia alba 650.
Atunci cand dati fuga sa cumparati paine, nu uitati de graham Sylvester, painea care va ajuta sa aveti o dieta echilibrata.
Carmen Ionescu says
o sa incerc sa o testez