Tabouleh

Tabouleh

In Aperitive/Gustari, Retete fara gluten, Retete raw, Retete sarate, Retete vegane (de post), Salate by Alina StanLeave a Comment

Tabouleh

Tabouleh
 
Autor:
Ingrediente
  • 4 legaturi patrunjel tocat
  • 1 ceapa medie tocata sau ceapa verde 3-4 fire
  • 4-5 rosii medii tocate
  • zeama de la 1 lamaie
  • sare roz Himalaya
  • 60 gr cous cous fiert sau bulgur
Click pe ingredintele verzi pentru a le cumpara!
Instructiuni
  1. Am spalat patrunjelul, l-am tocat si am adaugat ceapa si rosiile tocate, zeama de la lamaie si sarea.
  2. De data aceasta am folosit cous cous la salata insa poate fi inlocuit si cu bulgur.
  3. Am pus cous cousul in apa fiarta, am luat cratita de pe foc si am lasat 10 minute acoperit apoi am strecurat cous-cousul, l-am trecut prin jet de apa rece si l-am adaugat la ingredientele de mai sus. Amestectai bine.
  4. Il puteti servi alaturi de salata de vinete sau humus.

 

Pentru a fi la curent cu articolele si retetele publicate pe Arome de Povestete poti abona, scriind adresa ta de email in casuta de pe blog, pe care o gasesti in bara laterala din dreapta Pentru ca aceasta sa fie activa si sa primesti noutatile pe mail, trebuie sa confirmi abonarea primita pe mail!

Daca ai gasit informatii utile sau ti-a placut reteta, poti distribui  si prietenilor tai!

Nu uita sa vizitezi si pagina de Facebook a site-ului, Instagram si Pinterest.

 Ajutorul meu in bucatarie este Thermomix. Daca doresti sa participi la o demonstratie, completeaza acest formular si te voi contacta de indata.

Daca ti-a placut aceasta reteta, nu ezita sa-i acorzi 5 stelute in chenarul de mai jos (apasati pe ultima steluta) :)

Sumar
Numele Retetei
Tabouleh
Publicata pe
Nota medie
4 Based on 4 Review(s)
THERMOMIX

Leave a Comment

Da-i o nota retetei: