Go Back
+ servings

Paste cu ciuperci si ulei de avocado cu chilly

Alina Stan
Course Main Course
Servings 3

Ingrediente
  

  • 250 gr paste integrale
  • 2 linguri ulei masline
  • 120 gr ceapa verde 8 fire ceapa
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de avocado cu chilly

Instructiuni
 

  • Am fiert pastele "al dente " in apa cu sare.
  • Dupa ce am fiert pastele le-am transferat intr-un castron.
  • Intr-un wok am pus uleiul de masline si ceapa si am lasat 1 minut pe foc.
  • Am adaugat ciupercile spalate, curatate si feliate.
  • Am amestecat si am lasat la foc mare 3-4 minute.
  • Inainte de a lua de pe foc am adaugat si usturoiul trecut prin presa.
  • Am mai lasat pe foc, cat sa se evapore apa lasata de ciuperci si le-am pus peste pastele fierte.
  • La final am adaugat 2 linguri ulei de avocado cu chilly.
  • Daca doriti mai picant, adaugati mai mult ulei de avocado cu chilly.

Observatii

Pentru iubitorii de paste, las aici inca o retata de paste delicioase cu spanac si sos pesto.
Keyword paste
Tried this recipe?Let us know how it was!