Reteta face parte din campania Iubim si daruim cu Schär, campanie care ne incurajeaza sa avem inimile dechise, sa daruim si sa primim iubire, sa avem ganduri bune si sa gatim cu drag. Nu uitati de CONCURS, unde cu un simplu comentariu lasat pe blog puteti fi castigatorul produselor fara gluten pentru o luna intreaga.
Mai multe detalii despre concurs gasiti AICI.
Crackers fara gluten cu pasta de masline
O reteta extrem de simpla cu biscuiti sarati, fara gluten pe care puteti pune pasta de masline, asa cum am facut eu, sau orice altceva va place voua: salata vinete, avocado, rosii cu busuioc, etc.
Ingrediente
- biscuiti crackers fara gluten Schar
- 150 gr masline eu am folosit masline kalamata si masline negre
- 3 catei usturoi
- 1 ceapa rosie foarte mica
- 1 lingura ulei masline extravirgin
- 1 lingurita zeama lamaie
- 2 rosii uscate
Instructiuni
- Am pus in robotul cu lama in S maslinele, usturoiul, ceapa, uleiul de masline, zeama de lamaie, rosiile uscate si am procesat pana cand a fost totul maruntit.
Observatii
Eu am folosit 75 gr masline kalamata si 75 gr masline negre nesarate insa puteti folosi orice proportie.
Folosind maslinele kalamata nu mai este nevoie de sare.
Am pus deasupra ceapa verde tocata marunt insa puteti pune si rosii.
Folosind maslinele kalamata nu mai este nevoie de sare.
Am pus deasupra ceapa verde tocata marunt insa puteti pune si rosii.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Alina Voicu says
O idee foarte buna, usor de facut, gustos si sanatos. Felicitari !
kaluczi elena says
Super bune super sanatae,multumesc.
Alina Stan says
Cu drag, Elena!