
Dupa tortul parfumat cu portocale, crema de vanilie si glazura de ciocolata pe care vi l-am lasat data trecuta, azi am zis sa pregatesc ceva simplu si rapid: paste delicioase cu rosii deshidratate. Rosiile deshidratate sunt facute de mine si sincer va spun ca imi pare rau ca am pregatit doar 6 borcane. Sunt o nebunie!
Si aceasta reteta face parte din campania Iubim si Daruim cu Schar. Nu uitati de CONCURS si puteti castiga produse fara gluten pentru o luna de zile. Aveti aici toate detaliile concursului.

Paste fara gluten cu rosii uscate
Pastele vegane, fara gluten cu rosii deshidratate au un gust extraordinar, iar timpul de gatire este unul redus.
Ingrediente
- 200 gr spaghete fara gluten Schär
- apa
- sare
- 100 gr rosii uscate
- 10 gr usturoi 4 bucati
- 10 gr frunze busuioc proaspat
Instructiuni
- Am scos rosiile uscate din borcanul cu ulei de masline si le-am pus intr-un robot cu lama in S.
- Am adaugat si usturoiul curatat, sare si busuioc.
- Am mixat pana cand s-au maruntit. Nu le-am facut pasta.
- Am pus intr-o cratita apa cu sare si am pus la fiert.
- Cand apa a dat in clocot, am adaugat pastele si le-am fiert "al dente".
- Dupa ce au fiert pastele, le-am scurs de apa si le-am transferat intr-un castron.
- Cat au fost inca fierbinti am adaugat si compozitia cu rosii uscate si am amestecat bine.
Observatii
Rosiile uscate folosite de mine sunt rosii puse in ulei de masline, deci mai au si ele putin ulei. Daca folositi rosii cumparate care nu au stat in ulei de masline, trebuie sa puneti putin ulei in robot, in momentul in care le maruntiti.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Leave a Reply