Catina, cel mai bun vaccin antigripal

Catina, cel mai bun vaccin antigripal

In Cum sa facem..., UTILE by Alina Stan2 Comments

Catina, cel mai bun vaccin antigripal
Am facut provizii de catina cu miere pentru perioada rece care va veni :)

Fructele de catina sunt bogate în vitamina C, au un conţinut bogat în ulei, extrem de benefic în afecţiunile pielii. De asemenea, sucul de fructe presate poate fi consumat ca atare sau transformat în sirop, cu multiple beneficii petnru sănătate. Fructul de catina contine vitamina C, de doua ori mai mult decat macesul si de 10 ori mai mult decat cictricele.

Mai multe despre catina puteti citi aici.

Am curatat si spalat  catina, am lasat-o la zvantat iar apoi si am pus-o intr-un borcan cu miere de salcam. Am folosit 2 linguri si jumatate de miere de salcam la 100 gr catina; daca vi se pare prea acrisoara, puteti mari putin cantitatea de miere.

Acesta va fi vaccinul nostru antigripal pentru perioada rece :) Voi ce alte retete mai faceti?

Comments

 1. happyyear

  Beneficiile pentru sanatate de fructe fructe:
  1. Berry contine antioxidanti

  Boabele de cele mai bogate fructe in antioxidanti deoarece conține afine pe o foarte mare cantitate de antociani materiale (responsabil pentru culoarea albastra a fructe de padure albastre) antioxidanți, vitamina A, B, C, E si cupru, care este antibacterian și are un rol în promovarea imunitatea organismului. Acesta conține, de asemenea, seleniu, zinc, fier, care îmbunătățește sistemul imunitar al organismului prin creșterea concentrației de hemoglobină și oxigen în sânge. Toate aceste elemente reduce incidența răceli, febră, variolă și infecții virale și bacteriene infecțioase.
  2. fructe de padure ajuta la reducerea grăsime în zona abdominală

  Studiu cardiovasculare Center de la Universitatea din Michigan au indicat că mănâncă afine ajută să scapi de grasime in zona abdominala si prin reducerea nivelul de insulina in sange. Nivelurile ridicate de insulină ajută la magazin glucoza este utilizată sub formă de grăsime și previne utilizarea depozitelor de grasime ca sursă de energie și să conducă la acumularea de grasime in zona abdominala.
  3. fructe de padure ajuta la prevenirea si tratarea infecții ale tractului urinar

  Infecții ale tractului urinar apar ca urmare a prezenței coloniilor bacteriene pe captuseala peretele interior al accepta drept conducător la o senzație de arsură în timpul urinării. Și aici joacă un imens rol fructe de padure, deoarece conține compuși care inhibă dezvoltarea bacteriilor pe tractul perete.
  4. boabe de sănătate a ochilor

  Extract boabe albastru conține o substanță care antociani au un rol în prevenirea legate de varsta, probleme cu ochii, cum ar fi degenerescenta maculara, cataracta, miopie hipermetropie, și infecții oculare uscat, în special cele legate de retina. În afară de vitamina A, C, E, seleniu, zinc, fosfor, care este foarte util și necesar pentru sănătatea ochiului.
  5. Tratamentul tulburărilor neurologice

  Antociani, seleniu, și vitaminele A, B, C, E, zinc, sodiu, potasiu, cupru, magneziu, fosfor, mangan poate preveni si trata tulburări neurologice prin prevenirea moartea celulelor nervoase, celulele creierului, precum și prin restaurarea sănătății sistemului nervos central . Este greu de crezut că fructe de padure poate trata, de asemenea, probleme grave, cum ar fi boala Alzheimer si de a ajuta tesutului cerebral si nervoase celulele deteriorate la Alaltam și menține memoria pentru o perioadă lungă de timp. Cercetatorii au descoperit ca dietele bogate in fructe de padure îmbunătățește învățarea capacitatea și abilitățile motorii.

 2. Pingback: Sirop de catina - vaccin antigripal natural - Arome de poveste

Leave a Comment