Gutui cu nuci si scortisoara la cuptor

deserturi-de-toamna

In Desert vegan (de post), Deserturi, Retete fara gluten, Retete vegane (de post) by Alina Stan4 Comments

 

Gutui cu nuci si scortisoara la cuptor
 
Autor:
Ingrediente
  • 2 gutui mari
  • 100 gr nuca romaneasca
  • 1½ lingura zahar brut
  • ½ lingurita scortisoara
Click pe ingredintele verzi pentru a le cumpara!
Instructiuni
  1. Am spalat gutuile si le-am taiat in bucati mai mici.
  2. Am pus gutuile taiate intr-un vas termorezistent, am presarat zaharul, scortisoara si nuca.
  3. Le-am acoperit cu o hartie de copt si le-am introdus in cuptorul preincalzit.
  4. Le-am lasat in cuptor pana cand fructele au devenit moi, aproximativ 25 minute, la o temperaura de 180 grade Celsius.
Notite
Daca preferati mai dulce, asa cum am vrut noi :), puteti adauga o lingurita de miere sau doua :) in farfurie.
Mierea poate fi inlocuita cu sirop de artar sau agave.

gutui-cu-nuci-si-scortisoara-la-cuptor

Savurati cu placere deserturile toamnei!

 

Pentru a fi la curent cu articolele si retetele publicate pe Arome de Povestete poti abona, scriind adresa ta de email in casuta de pe blog, pe care o gasesti in bara laterala din dreapta Pentru ca aceasta sa fie activa si sa primesti noutatile pe mail, trebuie sa confirmi abonarea primita pe mail!

Daca ai gasit informatii utile sau ti-a placut reteta, poti distribui  si prietenilor tai!

Nu uita sa vizitezi si pagina de Facebook a site-ului, Instagram si Pinterest.

 Ajutorul meu in bucatarie este Thermomix. Daca doresti sa participi la o demonstratie, completeaza acest formular si te voi contacta de indata.

Daca ti-a placut aceasta reteta, nu ezita sa-i acorzi 5 stelute in chenarul de mai jos (apasati pe ultima steluta) :)

Sumar
Numele Retetei
Gutui cu nuci si scortisoara la cuptor
Publicata pe
Nota medie
3.5 Based on 9 Review(s)
THERMOMIX

Comments

    1. aromedepoveste

      Sigur, Irina, ca merge si cu zahar simplu si cu mar. Scortisora ar fi dat o aroma mai intensa, dar fiecare cum prefera :)

Leave a Comment

Da-i o nota retetei: