Author:
Ingredients
- 2 gutui mari
- 100 gr nuca romaneasca
- 1 1/2 lingura zahar brut
- 1/2 lingurita scortisoara
Instructions
- Am spalat gutuile si le-am taiat in bucati mai mici.
- Am pus gutuile taiate intr-un vas termorezistent, am presarat zaharul, scortisoara si nuca.
- Le-am acoperit cu o hartie de copt si le-am introdus in cuptorul preincalzit.
- Le-am lasat in cuptor pana cand fructele au devenit moi, aproximativ 25 minute, la o temperaura de 180 grade Celsius.
Notes
Daca preferati mai dulce, asa cum am vrut noi :), puteti adauga o lingurita de miere sau doua 🙂 in farfurie.[br]Mierea poate fi inlocuita cu sirop de artar sau agave.
Savurati cu placere deserturile toamnei!
Radu Irina Claudia says
Merge si cu zahar simplu si fara scortisoara? As pune si un mar…. Ms
aromedepoveste says
Sigur, Irina, ca merge si cu zahar simplu si cu mar. Scortisora ar fi dat o aroma mai intensa, dar fiecare cum prefera 🙂
Radu Irina Claudia says
ms. sotului, nu-i place scortisoara …. )
aromedepoveste says
Cu placere, Irina. Te mai astept 🙂